Hemstäd Kontorsstäd Huddinge

Låt oss frigöra din tid

NU ÄVEN I huddinge

Behöver ni i Huddinge hjälp med hemstäd, kontorsstäd eller övriga städtjänster har ni kommit helt rätt!

I mer än tio år har vi på Lilla Städeriet tagit hand om städningen hemma hos en massa nöjda västeråsare. Styrkta av våra framgångar tar vi nu nästa steg och ger även stockholmarna en chans att ha det riktigt fint hemma.

Vi tror på långsiktiga och personligt skräddarsydda lösningar där flexibilitet, noggrannhet och engagemang är mer än tomma ord. En bra relation helt enkelt.

Passa på att boka dina två första städningar, nu till 50% rabatt, så kommer du också märka hur petigt noggranna och lyhört serviceinriktade vi är.

När det kommer till hemstädning genomförs arbetet alltid med största noggrannhet och effektivitet. Detta för att ge våra kunder det bästa möjliga resultat. I samtliga genomförs tömning av papperskorgar, dammsugning, avtorkning av golv samt dammtorkning av fria ytor. Inför hemstädningen har vi inget krav på att det ska vara undanplockat men vi kommer hinna städa mer desto mer undanplockat det är. Är det inte undanplockat går det åt mycket tid till att plocka undan.

Gällande kontorsstäd är grunderna liknande som för hemstäd. Vi dammsuger och torkar av golvet, dammtorkar fönsterbrädor och andra fria ytor samt tömmer papperskorgar. I kök och badrum sker en grundligare städning med städning av bland annat vitvaror och kakel. 

Vare sig ni vill ha vår hjälp med hemstäd, kontorsstäd eller övriga städtjänster är ni varmt välkomna till oss på Lilla Städeriet!

så här säger våra kunder

Våra priser

HEMSTÄD

Från 230 kr/timme efter RUT-avdrag.

 

FLYTTSTÄD

Från 35 kr/kvm efter RUT-avdrag. Minimidebitering 1800 kr.

FÖRETAGSTÄD

Kontakta oss för offert.

Kontaktuppgifter

VÄSTERÅS

STOCKHOLM

Lilla städeriet
Org.nr: 559075 – 5905

Företaget är registrerat för F-skatt och moms och innehar ansvarsförsäkring genom Trygg-Hansa.

Skriv till oss

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att Lilla städeriet behandlar dina uppgifter.

Copyright ©2021 Lilla städeriet

boka

Fyll i formuläret nedan och boka den tjänst du önskar så återkommer vi med en bekräftelse.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att Lilla städeriet behandlar dina uppgifter.